• TRUE PLANT SCIENCE - IB.ECO

Disclaimer

Disclaimer

IB.ECO

Website disclaimer

De inhoud van de website van IB.ECO BV wordt beschermd door auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele en eigendomsrechten. Alle rechten zijn voorbehouden. IB.ECO BV verkoopt haar producten aan winkeliers met een geldige KvK-registratie die voldoet aan onze eisen.

Het handelsmerk en de logo’s van IB.ECO BV zijn beschermd eigendom.

IB.ECO BV stelt het websitemateriaal ter beschikking voor gebruik in nieuws, artikelen, en recensies over IB.ECO BV. U mag die materialen opnemen in uw nieuws, artikelen en recensies over IB.ECO BV.

De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desalniettemin kunnen er geen rechten aan worden ontleend. IB.ECO BV kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van deze website. U mag de materialen van de website niet gebruiken om een ​​ander product of bedrijf te promoten. Alle wijzigingen of afgeleide werken gemaakt met behulp van IB.ECO BV-materialen zijn onderhevig aan toestemming van IB.ECO BV die, op elk moment en om welke reden dan ook, kan verzoeken om ze te verwijderen en / of te vernietigen.

U mag de inhoud van de IB.ECO BV-website niet wijzigen, publiceren, verzenden, distribueren, verkopen, verhuren, leasen, licentiëren of anderszins beschikbaar stellen aan anderen, u mag wel gewoon linken naar de IB.ECO BV-website. U mag de handelsmerken of materialen van IB.ECO BV niet gebruiken of weergeven op een manier die de indruk wekt dat IB.ECO BV de auteur van uw artikelen of een officiële sponsor is.

U mag geen inhoud van de IB.ECO BV-website beschikbaar stellen via uw eigen site als dit gebruik inhoudt dat IB.ECO BV dergelijke inhoud host. U mag bijvoorbeeld geen inhoud van de IB.ECO BV-website beschikbaar stellen in een frame, Iframe, directe links naar inhoud of een widget.

Materiaal van IB.ECO BV mag niet worden gebruikt op sites die seksueel expliciet materiaal, geweld, discriminatie of illegale activiteiten promoten, of minachtende, lasterlijke of oneerlijke uitspraken doen over IB.ECO BV en / of haar producten, werknemers en agenten.

U mag geen enkele tekst, copyright of andere eigendomsmededelingen in het materiaal van IB.ECO BV verwijderen. We behouden ons het recht voor om deze licentie op elk moment in te trekken voor elke gebruiker, om welke reden dan ook, en naar eigen goeddunken van IB.ECO BV.

IB.ECO BV zal producten vervangen die niet aan de specificaties voldoen.

Lees voor gebruik zorgvuldig de applicatie- en doseringsinstructies op de verpakking.

IB.ECO BV sluit elke directe / indirecte aansprakelijkheid uit voor het gebruik van onze producten of de informatie op deze website.

IB.ECO BV kan de algemene voorwaarden te allen tijde naar eigen goeddunken wijzigen.

De EU-wetgeving is exclusief van toepassing op alle zaken die betrekking hebben op IB.ECO BV, zonder gevolg te geven aan de bepalingen inzake conflicterende wetten of uw huidige staat of land van verblijf. Alle claims, juridische procedures of geschillen die ontstaan ​​in verband met IB.ECO BV zullen uitsluitend in Maastricht, Nederland, worden voorgelegd en u stemt in met de exclusieve jurisdictie van dergelijke rechtbanken.