• TRUE PLANT SCIENCE - IB.ECO

Filosofie

Filosofie

ONZE MISSIE EN VISIE

Filosofie van IB.ECO

Voorlichting, kwaliteit en resultaat

De IB.ECO filosofie bestaat uit het verstrekken van producten en voorlichting van een constante kwaliteit die de productie en teelt ten goede komen. Deze filosofie is gebaseerd op een preventieve methodologie voor de plant zelf, ziekten en omgevingsproblemen. Simpel gezegd, problemen voorkomen voordat het problemen worden.

Voorlichting – Alles wat wij doen begint met goede voorlichting. Wij richten ons op de voordelen van (en de waarheid over) het optimaliseren van het genetisch potentieel van planten door middel van natuurlijke, op wetenschap gebaseerde voedingstechnologie√ęn. Het is onze missie om een community op te bouwen van telers die begrijpen waarom zij een hogere opbrengst van een betere kwaliteit en met een hogere voedingswaarde realiseren.

Kwaliteit – Wij houden constant toezicht op de kwaliteit van onze stoffen, distributiekanalen en personeel. Telers kunnen ervan uitgaan dat hun planten geen synthetische of schadelijke stoffen toegediend krijgen via onze producten. Alle voedingsstoffen zijn van de hoogste en zuiverste kwaliteit.

Resultaat – Al onze producten zijn gemaakt om de consument een zo goed mogelijk resultaat te laten ervaren. De hoge concentraties van onze voedingsformules zorgen voor lagere uitgaven en minimale verspilling. Telers behalen een hogere kwaliteit en opbrengst met lagere investeringen.